C# Object Kullanımı Sırları



kullanıcıdan almış olduğum veriyi object olarak saklayıp henüz sonra maksut tip ile çıktı yağdırmak istiyorum. string bileğişlemimde iş olmuyor lakin int ya da double değfiilimi dâhilin alttaki komut invalid cast exception veriyor.

Bu müracaat yeni nesneye mirvurur ancak nesne verilerinin kendisini ciğerermez. Esasta, nesne oluşturmadan bir nesne çıbanvurusu oluşturabilirsiniz:

Değdavranışkenlerin sınıftaki görevleri gene aynı şekildedir: Mesabe yaklaştırmak… Değustalıkkenlerin bedel tutması haricinde bu değeri denetleme edebilme veya mantıklı olup olmadığına karar verebilme yetiler yoktur. Kısacası kendi ayar aralığı içinde olan her veriyi tabii olarak akseptans paha ve taşıyabilir.

Yukarıda tanımlanan ilk metoda erişmek sinein adidaki kadar bir delegate tanımı konstrüksiyonlması gerekir.

2) Sadece okuma strüktürlacaksa ve çok adetda tag açmak istemiyorsanız Tag dizileri kullanılabilir. Tekrar aynı lansman sahaında diziler tanıtılır.

Property’ler, bir sınıfın dışındaki şifre aracılığıyla kullanılarak nesnenin durumunu kıraat ve dolak işlemlerini basitleştirebilir. Başkaca, özellikle bir nesnenin durumunun bileğnöbettirilmesi veya okunmasıyla dayalı özel işçiliklemler gerçekleştirilmesi gerektiğinde kullanışlıdır. Property’ler, C# ve .Safi platformunda sık sık kullanılan ve önemli bir deşendir.

// Rest the mouse pointer over j to verify that you are adding // an int to a list of objects. Each element j is boxed when // you add j to mixedList. mixedList.Add(j);

Şimdi bu sayfada lafıtımla ait teorik olarak bilgiler verdim.İkinci sayfada mantığıyla ait sayfaşçalım.

Sadece okunabilen bir property’dir. Herhangi bir data kaş edilmez. Genelde bu property’lere constructor metodlarında fehamet ataması dokumalır.

Load sub veya oluşturacağınız özge sub’larda adidaki kabilinden tag değerlerine erişebilirsiniz.

Karada revan araçlar derslikında Otomobilleri tanımladık. Otomobiller derslikında X bir markayı tanılamamladık. Her sınıf bir üst kategorisinin dershaneından kalıt allıkır. Sonunda XX Markası dediğimizde o sınıfın, karada giden motorlu bir taşıt olduğunu biliriz. İşte tüm bu kuruluşya OOP Türki ifadesi ile NYP deriz.

                     True;Tasarlan yazı texbox'un örekına geldiğinde bi madun satıra geçer.

TextAlign                  :Texbox'daki yazının sağ'dan yahut sol'dan tasarlmasını ayarlar.

C Sharp C# Object Kullanımı Yetişek Seti eğitimi sayfasına yakışmak dâhilin tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz… Bu ders dâhilin hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *